Tuesday, November 10, 2009

~wINdow ShoPing~

Salam...Alhamdulillah exam dah tamat tggu edit je tesis je...ha!!sementara tggu penyelia bg komen....xtau komen yg cam mne...so saz n kwn2 planing jalan2 ...nak tau tmpat tu.."Biarlah Rahsia"..kononnye releas tension la..hehe..bukannya apa dah yuyee tu ajak so ikut jela..lagipun lame dah xkuar... nak kate tempat tu menarik boleh la...tempat shoping semua lebh kurang je..yang paling best dapat makan kat restoren "BELANGA"...idea cik yuyee..memang pandai yuyee pilih restoren..best sangat2...:)..

Tapi harganya mahal gak la..bagi kami yang student ni..klu yang bekerja rasenye berpatutan ..tempat standard so harga pun cmtu la..tapi nila kali pertama makan harga 2 kali ganda dari biasa...papepun masakannyee...sangat2 deliciuos...kalu teman2 nak tau sdap camne kenalah rasa sediri...rase nak p'g lagi...dalam berwindow shoping akhirnye tershoping gak...tapi satu je...tu pun kakak yang hadiahkan sbb ye kte saz ni PA dia...hehe...mcm2...yang paling banyak shoping yuyee kitala....nak tau ye yuyee bli ap knlah tanya dia ye...

makanan yang kami makan>



~ ni asam laksa..sangat enak ~walaupun perut kecik tapi habis gak..hehe




~ nilak mee kari makanan cik dya ~

** makanan cik yuyee xde gambar lak...sowi ye....hehe...



~ bantal cuteku..hehe..nilah hadiah from my sister..comel x???comel kn!kn!kn!


oklah teman2..kalau sape2 nak tau tempat tu kt mne nti carilah ye..Insyaallah jumpe....yang penting kita berusaha mnecari...Salam..

1 comments:

yuyee cap limau said...

saya tahu kat mne tempat itu?boley saya bagi jawapan??

~klon yuyee~